Kantonese Specialiteiten
(Met rijst, nasi of bami)
De Kantonese keuken is rijk aan originele, gevarieerde gerechten. Een menging van natuurlijke geuren en smaken: sojasaus, verse gemberwortel, wijn en kippenbouillon
26 | Yao Koe Kei Ding (Gesneden kipfilet met cashewnoten geserveerd) | € 18,10 |
27 | Yiu Ying Kai (Kipfilet en varkensvlees in tomaten- en kerriesaus) | € 17,50 |
28 | Kerry Lotus (Kipfilet met peper en kruiden) | € 18,50 |
29 | Huo Nan (Geroosterd speenvarken) | € 18,50 |
30 | Cha Sieuw (Geroosterd varkensvlees op de Kantonese manier) | € 18,50 |
31 | Taufu Cha (Kantonees gerecht met tahoe, groenten, geroosterd vlees, etc) | € 19,00 |
32 | Kantonees Koe Loe Yuk (Chinese Koe Loe Yuk met zoetzure saus) | € 19,00 |
33 | Haising pol (Krab, garnalen, tongfilet op Chinese wijze bereid) | € 26,50 |
34 | Tong Tsoh Yu (Tongfilet in een zoetzure saus) | € 21,00 |
| ||
36 | Sun Zhi Kei (Kipfilet in knoflooksaus) | € 18,50 |
37 | Hui Kuo Kai (Kipfilet in een saus met diverse groeten) | € 18,50 |
38 | Gon Bao Kai Tin (Kipfilet, nootjes, groenten, lichtpikant) | € 20,50 |
39 |
Hui Kua Yuk (Varkenshaas in een Hui Kuo saus, verrassend lekker, lichtpikant) | € 18,50 |
40 | Yu Hsing Yuk (Gesneden varkenshaas met Chinese champignons) | € 19,50 |
41 |
Kaai Lan Ha Kow (Chinese garnalen in een pikante saus) | € 22,50 |
42 | Gon Bao Gah (Gebakken Chinese garnalen in een pikante saus. Favoriet van onze chef-kok) | € 22,50 |